Strapex Nederland

Packaging Systems Europe


Wij zijn een groep van bedrijven binnen de Signode Industrial Group, gespecialiseerd in het verpakken middels het omsnoeren met kunstofband, folie en gespen. We ontwikkelen, produceren, verkopen en bieden service voor machines en apparaten ten behoeve van het verpakken en vanzelfsprekend het verbruiksmateriaal door heel Europa en zijn trots op het gerenommeerde merk Strapex.
 

Bezoek ons op www.sigpse.com

Signode Industrial Group

Na de succesvolle overname in mei 2014 door The Carlyle Group, opereert het voormalige ITW Industrial Packaging Group als een stand-alone onderneming genaamd Signode Industrial Group.

Signode Industrial Packaging Group is een toonaangevende producent van band, folie, machines en apparaten voor beschermende verpakking. Deze producten worden gebruikt om het beschermen en het bij elkaar brengen/houden van goederen gedurende het productieproces, transport of opslag. De producten worden over de gehele wereld verkocht onder een veelvoud van bekende merken zoals Strapex, Signode, ORGAPACK, Fleetwood, Mima, Angleboard, Haloila, Muller, Multi-Wall en Shippers.

Signode Industrial Group is een onderneming met een jaaromzet van $2,4 miljard en heeft zo’n 7.000 medewerkers in dienst over 6 continenten.

Homepage


Roestvrijstalen hoog rendement machines