Strapex Nederland

Vol automatische omsnoeringmachines

Voor hoge pakketstroom lijnen zijn verschillende automatische omsnoeringmachines voor een diversiteit aan toepassingen leverbaar

Machines geïntegreerd in een lijn

De Transit machines model SMG 50 / 55 voor bundelen of strappen zijn ontworpen voor integratie in een automatische verpakkingslijn.

Transit machines zijn uiteraard ook als stand alone inzetbaar.

 

Zij seal machines

Zij seal machines worden gebruikt voor vertikaal omsnoeren. Er bestaan 2 basis versies: met onderboog voor het omsnoeren van dozen / goederen zonder pallet en met zwaard voor het omsnoeren van goederen op palletten.

Hoofdzakelijk toegepast in de Blikken industrie en voor algemene Productie / Logistieke toepassingen.

Boven seal machines

Boven seal machines worden ingezet voor vertikaal omsnoeren. Er bestaan 2 basis versies: met onderboog voor het omsnoeren van dozen / goederen zonder pallet en met zwaard voor het omsnoeren van goederen op palletten.

Specifieke machines en opties zijn leverbaar om in de vereisten te voorzien van verschillende industrieën en toepassingen (bovenpers, automatische hoek bescherming aanbrenging, automatische boven plaat aanbrenging, automatische bodemdrager aanbrenging, enz.).

Toepassingen vindt men in alle industrieën

Horizontaal omsnoeren

Omsnoering machines zijn leverbaar voor horizontaal omsnoeren.

Samen met algemene Productie / Logistieke toepassingen, komt men deze toepassing ook tegen in de Flessen & Blikken industrie en in de Constructie industrie, soms ook in de Voedsel & Drank industrie.